Inregistrare Login Recuperare parola
Cum cumparLivrare si PlataContact

De ce scutece lavabile Alvababy

Scutecele lavabile / refolosibile Alvababy pot fi folosite de la prima infasare pana creste bebe mare. Ele se ajusteaza usor cu capse care nu pot fi desfacute de catre bebelusi, de la 3 la 16 Kg. Au si doua randuri de capse pentru a ajusta lungimea scutecului.

Materialul din care este facut interiorul scutecului, fie el din bambus sau microfibra, nu contine nici un fel de plastic, coloranti sau alte chimicale, fiind foarte sanatos pentru copilul tau cat si pentru planeta. Atat bambusul cat si microfibra sunt materiale foarte confortabile si moi cunoscute pentru puterea lor de absobtie. Interiorul scutecului lasa umezeala sa treaca prin el fiind absorbita de catre inserturile din buzunarul scutecului, lasand pielea bebelsului uscata si catifelata.

Nu este nevoie de nici o crema pentru iritatie pe funduletul bebelusului cand folositi scutecele ecologice Alvababy.

Scutecele lavabile / refolosibile Alvababy au inclus in pret cate un insert din bambus sau microfibra. Avand in vedere ca scutecul se usuca mai repede, este indicat sa aveti mai multe inserturi pentru acelasi scutec, pentru a nu avea nevoie de o cantitate mare de scutece.

Scutecele lavabile Alvababy, precum si inserturile pot fi usor spalate la masina de spalat acestea suportand pana la peste 600 de spalari fara sa se deterioreze.

Scutecele lavabile Alvababy sunt varianta moderna sanatoasa, ecologica si economica a scutecelor de unica folosinta. Pentru a inlocui complet scutecele de unica folosinta care sunt foarte scumpe, contin hartie si multe chimicale, ai nevoie doar de 8 - 12 scutece lavabile Alvababy, care mai tarziu pot fi refolosite si de alt copil.