Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. Sc ALVA PREST SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de Sc ALVA PREST SRL. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.alvababy.ro, va fi denumita Client. Adresa web www.alvababy.ro este proprietatea Sc ALVA PREST SRL si va fi denumita in continuare alvababy.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul alvababy.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului este proprietatea Sc ALVA PREST SRL, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Sc ALVA PREST SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.alvababy.ro in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Sc ALVA PREST SRL.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Sc ALVA PREST SRL, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Sc ALVA PREST SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului alvababy.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Sc ALVA PREST SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Sc ALVA PREST SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Sc ALVA PREST SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Sc ALVA PREST SRL de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, Sc ALVA PREST SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul alvababy.ro, se incadreaza in intervalul de 1 pana la 7 zile lucratoare. In cazuri exceptionale Sc ALVA PREST SRL poate mari termenul de livrare.

Taxe suplimentare

Functie de locatia clientului si valoarea comenzii, Sc ALVA PREST SRL poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului alvababy.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul alvababy.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului alvababy.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Sc ALVA PREST SRL va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

 

Returnarea produselor


Conform ordonantei 130/ 2000, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Legislatia in vigoare se aplica doar clientilor persoane fizice.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile de curierat rapid, in termen de 5 zile lucratoare de la notificarea trimisa catre Sc ALVA PREST SRL.
Dumneavoastra alegeti daca folositi valoarea returnata pentru a comanda alte produse sau daca doriti sa primiti banii inapoi.
Contravaloarea produselor comandate va fi returnata in termen de 30 de zile de la data notificarii, fara a include taxele de transport.

Intrucat Ordonanta 130/ 2000 nu specifica in mod concret daca consumatorul are dreptul sau nu de a utiliza produsul in acest timp, Sc ALVA PREST SRL impune anumite reguli legate de acceptarea produselor la retur. In functie de starea produsului returnat, Sc ALVA PREST SRL isi rezerva dreptul de a percepe anumite penalitati.

Pentru a putea returna un produs achizitionat de la Sc ALVA PREST SRL, produsul trebuie sa fie trimis in ambalajul original si insotit de toate accesoriile si documentele originale. Nu sunt acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri etc sau numere seriale sterse sau modificate.


Puteti refuza primirea coletului in urmatoarele conditii:
• Livrare gresita – produsele livrate sunt altele decat cele comandate;
• Cantitatea produselor livrate difera de cantitatea comandata;
• Coletele/ produsele livrate sunt deteriorate.

Puteti solicita returnarea produselor in urmatoarele cazuri:

• Produsul comandat nu corespunde cu specificatiile de pe site.
• Produsul nu este functional( defect) - solicitarea facandu-se in termen de 24 de ore de la receptia coletelor de catre client.

In oricare dintre cazurile de mai sus, coletul va putea fi returnat catre Sc ALVA PREST SRL fara nici un cost suplimentar. Returnarea coletelor se face doar prin intermediul curier rapid. Nu raspundem de coletele expediate prin alte modalitati.

Eventualele probleme cu privire la integritatea si/sau continutul coletului trebuie facute la momentul receptionarii lui. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte nu vor putea fi luate in considerare.